Frågor, funderingar & önskemål?

Verkligheten är inte svart eller vit! Dina funderingar är viktiga för oss & vår inställning är alltid att hitta lösningar utifrån dina behov. Ring oss direkt på telnr 0763-227288 eller fyll i formuläret genom knappen nedan.

tallrikar ovanifrån i olika former och färger med frukt och kryddor.
hel bit ingefära
orientaliska kryddor på skedar.

Villkor

Hur levereras maten?

Vår kalla mat läggs på svarta engångsfat/skålar & vår varma mat läggs i folieformar som transporteras i våra värmeboxar så maten hålls varm under leveransen.

Beställer ni endast kall mat, så går det att levereras ganska lång tid innan ni ska äta. Om ni däremot beställer varm mat, så rekommenderar vi att vi kommer ca 15 minuter innan ni ska börja äta (så behöver ni inte tänka på uppvärmning av maten)

Allting är engångsartiklar och är inget vi behöver ha tillbaka.

När måste vi senast beställa?

Vår rekommendation är att ni lägger bokningen, så fort ni bestämt er för att beställa från oss (menyval & antal räcker 1 vecka innan).
Vi är ganska ofta fullbokade “långt” innan och för att kunna garantera leverans är det bäst att lägga beställningen så fort som möjligt.

Är ni nära inpå datumet som ni har tänkt beställa, så hjälper vi er såklart om vi har möjlighet. Maila till oss på info@aplate.se eller ring telnr 0763-227288 så ser vi om vi kan hjälpa er.

När måste vi senast avboka?

Vid avbokning 5 dagar eller senare, faktureras 30 % av totalsumman. Vid avbokning 3 dagar eller senare, faktureras hela totalsumman av beställningen.

Vad kostar leverans av maten?

Leverans inom Malmö kommun kostar 345 kr på vardagar innan kl 16.30 samt 445 kr på vardagar efter kl 16.45 samt lördagar & söndagar. På röda helgdagar (ej vanlig söndag), studentveckan samt december månad fråga om pris.

Leverans inom övriga Skåne, fråga om pris.

Hur betalar vi?

Betalning sker via swish vid leverans alternativt att ni betalar med kort i vår restaurang (förskottsbetalning). För företag har vi möjlighet att skicka faktura (efter kreditupplysning).

 

Upptäck vårt utbud av cateringmat

Läs mer om vilka vi är bakom Aplate

Läs mer om vår matfilosofi